Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr9g26kcal0.8g0.9g2.3g0.2g
Kesäkurpitsa, tuore42g7.2kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuusto5.6g19kcal1.1g0g1.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio19g12kcal0.3g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g132kcal5g6g10g1.2g
Valittu annoskoko80g66kcal2.5g3g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g33kcal1.3g1.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.8g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757