Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)376g120kcal11.3g17.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl63g564kcal0g0g62.7g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g188g630kcal30.5g94g14.3g25.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 138g419kcal12.1g76.4g2.6g19.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20g66kcal5.9g1.4g4.1g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g3600kcal119.6g379g167.4g102.2g
Valittu annoskoko790g1800kcal59.8g189.5g83.7g51.1g
Annoskoko puolitettuna395g900kcal29.9g94.8g41.9g25.6g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528