Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g511kcal60.1g0g30g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Tomaattisose tomaattipyree 23g17kcal1g2.9g0g0.2g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.8g4.2kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1581g1693kcal132g57.4g100g16.6g
Valittu annoskoko791g847kcal66g28.7g50g8.3g
Annoskoko puolitettuna395g423kcal33g14.4g25g4.2g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883