Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4272g902kcal51.3g145.3g8.5g89.7g
Hirvenjauheliha oma saalis2296g2572kcal505.2g0g68.9g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g748g2094kcal134.6g3.7g172g0g
Sipuli, paistettu 534g540kcal6.9g26g43.8g9.2g
Voi 53g387kcal0.6g0.2g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15808g12989kcal1397.2g350.4g673.2g197.8g
Valittu annoskoko7904g6495kcal698.6g175.2g336.6g98.9g
Annoskoko puolitettuna3952g3247kcal349.3g87.6g168.3g49.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508