Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 234g77kcal1.5g13g0.5g6g
Kaali, valkokaali234g50kcal2.8g8g0.5g4.9g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g18g3.5kcal0g1.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5.9g8.3kcal0.3g0.5g0.6g0g
Hunaja 8.2g27kcal0g6.6g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 111g62kcal0.9g13.8g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g117g138kcal3.5g4.7g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g762kcal19.6g101g27g23.8g
Valittu annoskoko791g381kcal9.8g50.5g13.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna396g190kcal4.9g25.3g6.8g6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316