Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 67g485kcal0.8g0.3g54.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl134g455kcal18.7g74.9g9g14.7g
Sokeri 57g231kcal0g56.8g0g0g
Mansikka 334g156kcal1.7g28.1g0.7g6.3g
Raparperi 201g68kcal1.4g11g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2786kcal45.2g342.2g128.4g47.6g
Valittu annoskoko792g1393kcal22.6g171.1g64.2g23.8g
Annoskoko puolitettuna396g697kcal11.3g85.6g32.1g11.9g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557