Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 240g58kcal4.3g5.3g0.7g5.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl133g40kcal6.1g2.5g0.4g2.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g33g33kcal6g0.1g1g0g
Paprika, punainen173g45kcal1.6g8g0.7g3.5g
Kadett juustoraaste (Arla)80g184kcal23.2g2g9.6g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g133g80kcal4.1g10.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g878kcal90.6g56g30.2g22.2g
Valittu annoskoko792g439kcal45.3g28g15.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna396g220kcal22.7g14g7.6g5.6g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089