Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 84g606kcal1g0.3g67.9g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8.7g11kcal1.1g0g0.7g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.2g1.6g4.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g157g79kcal1.6g18.8g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g167g109kcal18.4g7g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 27g17kcal0.9g1.3g0.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl74g96kcal9.6g0.2g6.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 11g41kcal0.6g9g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g3788kcal96g389g205.6g9.6g
Valittu annoskoko792g1894kcal48g194.5g102.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna396g947kcal24g97.3g51.4g2.4g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508