Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 660g72kcal3.7g9.2g0.7g4.6g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g60g12kcal0g3.9g0g0g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g565kcal8.2g122.4g1.6g9.8g
Valittu annoskoko792g283kcal4.1g61.2g0.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna396g141kcal2.1g30.6g0.4g2.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041