Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 36g322kcal0g0g36.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 27g19kcal0.3g3g0.3g1g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 720g925kcal149.3g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2582kcal301.2g12.8g146g6.6g
Valittu annoskoko792g1291kcal150.6g6.4g73g3.3g
Annoskoko puolitettuna396g645kcal75.3g3.2g36.5g1.7g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200