Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.8g0g52.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.1g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g45g63kcal5.6g0.1g4.4g0g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.9g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma60g72kcal1.9g2.7g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2231kcal222g45.4g128.2g4.4g
Valittu annoskoko792g1115kcal111g22.7g64.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna396g558kcal55.5g11.4g32.1g1.1g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726