Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 400g171kcal13.5g19.2g4g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.2g1.9g5.5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g120g17kcal2.3g0.5g0.6g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2003kcal87.4g258.4g64.6g11g
Valittu annoskoko792g1001kcal43.7g129.2g32.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna396g501kcal21.9g64.6g16.2g2.8g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474