Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Merilohifile, norja625g1038kcal104.4g0.1g68.7g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g156g234kcal4.7g7g21.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g2713kcal218.2g14.2g200g0g
Valittu annoskoko793g1356kcal109.1g7.1g100g0g
Annoskoko puolitettuna396g678kcal54.6g3.6g50g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497