Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 2506g2971kcal551.3g0g82.7g0g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen150g1082kcal1.5g1.5g120.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1502g1277kcal15g52.6g105.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g240g889kcal2.4g201.9g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g12763kcal1153.6g563.2g632.8g19.6g
Valittu annoskoko7920g6381kcal576.8g281.6g316.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna3960g3191kcal288.4g140.8g158.2g4.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391