Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 668g4848kcal8g2.7g543.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1337g4545kcal187.1g748.6g89.6g147g
Sokeri 568g2306kcal0g567.5g0g0g
Mansikka 3342g1555kcal16.7g280.7g6.7g63.5g
Raparperi 2005g675kcal13.8g110.3g2g28.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g27858kcal451.2g3419.6g1283.4g477.2g
Valittu annoskoko7920g13929kcal225.6g1709.8g641.7g238.6g
Annoskoko puolitettuna3960g6965kcal112.8g854.9g320.9g119.3g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557