Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1203g7218kcal252.6g79.4g649.6g0g
Kookoshiutale 401g2650kcal32.6g25.7g258.8g65.4g
Kananmuna kuoreton 602g858kcal75.2g1.8g61.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1504g10827kcal1.5g1.5g1203g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g1003g582kcal90.2g50.1g2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1003g1253kcal33.1g37.1g100.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g301g1143kcal4.2g281.8g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Raparperi 1805g608kcal12.5g99.3g1.8g25.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten50g165kcal11.8g22.6g10.5g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g50785kcal1032.6g1236.4g4575.4g193g
Valittu annoskoko7920g25393kcal516.3g618.2g2287.7g96.5g
Annoskoko puolitettuna3960g12696kcal258.2g309.1g1143.9g48.3g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904