Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3364g4037kcal571.9g53.8g164.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1327g995kcal73g159.2g6.6g0g
Hillosipulisäilyke 350g170kcal4.1g33.2g0.7g5.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g350g259kcal15.8g45.2g0.7g0g
Porkkana 651g213kcal4g36.2g1.3g16.6g
Lanttu 1001g289kcal10g46.1g3g18g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Rypsiöljy 225g1992kcal0g0g225.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g16507kcal1394.4g844.4g808.6g103.8g
Valittu annoskoko7920g8254kcal697.2g422.2g404.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna3960g4127kcal348.6g211.1g202.2g26g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457