Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 835g6055kcal9.9g3.3g678.6g0g
Sokeri 568g2304kcal0g567.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl87g113kcal11.4g0.3g7.2g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1302g4468kcal132.7g911.5g15.6g45.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1569g785kcal15.7g188.3g15.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl668g2271kcal13.4g20g233.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1670g1085kcal183.6g70.1g5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 267g171kcal8.5g12.9g9.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore13g3.3kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl735g955kcal96.2g2.2g61g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 107g405kcal6g89.6g1.5g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g267kcal0g66.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g37883kcal958.2g3890.4g2055.2g95.6g
Valittu annoskoko7920g18941kcal479.1g1945.2g1027.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna3960g9471kcal239.6g972.6g513.8g23.9g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508