Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3200g5440kcal384g0g320g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)1600g1920kcal48g65.6g160g0g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g400g1480kcal55.6g290g10g16.4g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1200g1020kcal37.2g55.2g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g22231kcal1269.6g826.8g1304.4g32.8g
Valittu annoskoko7920g11115kcal634.8g413.4g652.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna3960g5558kcal317.4g206.7g326.1g8.2g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632