Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2703g570kcal32.4g91.9g5.4g56.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g901g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.4g0g180.2g0g
Sipuli kuivattu 225g613kcal23.7g79.1g3.6g78.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g8931kcal813.4g461g382.4g317.8g
Valittu annoskoko7920g4466kcal406.7g230.5g191.2g158.9g
Annoskoko puolitettuna3960g2233kcal203.4g115.3g95.6g79.5g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987