Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4800g2880kcal72g624g4.8g43.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1800g6176kcal183.4g1260g21.6g63g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g600g1560kcal180g12g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g23047kcal1029.2g3796.4g362.4g212.4g
Valittu annoskoko7920g11523kcal514.6g1898.2g181.2g106.2g
Annoskoko puolitettuna3960g5762kcal257.3g949.1g90.6g53.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192