Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g2160g7560kcal172.8g1620g36.7g64.8g
Voi, 1 tl, 5 g360g2628kcal3.6g3.6g288g0g
Kanaliemi laimennettu 5400g535kcal14.6g23.2g42.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g21446kcal382g3293.6g734.8g132.8g
Valittu annoskoko7920g10723kcal191g1646.8g367.4g66.4g
Annoskoko puolitettuna3960g5362kcal95.5g823.4g183.7g33.2g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080