Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 5940g11997kcal759.7g19g1000.3g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g720g1296kcal10.8g0g4.3g612g
Lindahls Turkisk Yoghurt1260g1512kcal41.6g46.6g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g29610kcal1624.2g131.2g2261.2g1224g
Valittu annoskoko7920g14805kcal812.1g65.6g1130.6g612g
Annoskoko puolitettuna3960g7403kcal406.1g32.8g565.3g306g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.8g14.3g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369346