JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta3779g5668kcal755.7g0g302.3g3.8g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g556g156kcal3.3g33.1g1.1g13.9g
Sipuli (kuorittu)603g163kcal7.8g28.9g1.2g10.3g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Pekoni rasvainen 83g311kcal9.9g0g30.6g0g
Olut, alkoholiton Nikolai826g124kcal1.7g23.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 25g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g23g65kcal6.5g7.9g0.9g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g25g12kcal0.4g1.8g0.3g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka65g53kcal2.2g12.4g0.7g0.7g
Hunaja 50g165kcal0.3g40.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g13771kcal1598.2g341.6g678.4g72.8g
Valittu annoskoko7920g6886kcal799.1g170.8g339.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna3960g3443kcal399.6g85.4g169.6g18.2g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616