Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4000g1708kcal135.2g192g40g0g
Kananmuna kuoreton 960g1369kcal120g2.9g98.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g0g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g20026kcal874g2583.4g646.2g109.2g
Valittu annoskoko7920g10013kcal437g1291.7g323.1g54.6g
Annoskoko puolitettuna3960g5007kcal218.5g645.9g161.6g27.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474