Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee2565g2514kcal564.3g0g25.7g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk3731g1866kcal18.7g37.3g223.9g0g
Currytahna punainen210g546kcal4.4g19.1g50.4g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g140g53kcal7.9g6.1g0g0g
Sokeri 112g454kcal0g111.8g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g1166g222kcal11.7g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15848g11307kcal1214g395.2g600g0g
Valittu annoskoko7924g5654kcal607g197.6g300g0g
Annoskoko puolitettuna3962g2827kcal303.5g98.8g150g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455