Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)160g1438kcal0g0g159.8g0g
Sipuli 1065g322kcal13.3g51.1g2.1g18.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)4261g1278kcal42.6g170.4g17g8.5g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2131g7565kcal40.1g56.5g809.6g0g
Basilika, tuore 107g29kcal3.3g1.1g0.9g1.7g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g160g120kcal12g15.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g21656kcal231.8g610.6g1981.8g64g
Valittu annoskoko7936g10828kcal115.9g305.3g990.9g32g
Annoskoko puolitettuna3968g5414kcal58g152.7g495.5g16g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887