Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2558g3288kcal530.8g0g127.9g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g4988g1846kcal49.9g299.3g54.9g79.8g
Oliiviöljy 38g339kcal0g0g38.4g0g
Sipuli 352g106kcal4.4g16.9g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g11158kcal1170.2g632.4g443.8g171.6g
Valittu annoskoko7936g5579kcal585.1g316.2g221.9g85.8g
Annoskoko puolitettuna3968g2790kcal292.6g158.1g111g42.9g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630