Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g630g907kcal138.5g0g37.8g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola70g112kcal5.6g2.8g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g70g239kcal9.8g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g2528kcal308.4g8g137.2g0.8g
Valittu annoskoko795g1264kcal154.2g4g68.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna397g632kcal77.1g2g34.3g0.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955