Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 219g53kcal4g4.8g0.7g5g
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton175g189kcal39.5g0g3.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 87g151kcal6.6g2g13.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl87g297kcal1.7g2.4g31.5g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g1669kcal123.8g27g113.4g21g
Valittu annoskoko795g834kcal61.9g13.5g56.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna397g417kcal31g6.8g28.4g5.3g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315