Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g219g765kcal28.6g151.6g3.7g7g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)219g197kcal35.6g3.1g4.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g175g149kcal2.4g7.7g12.2g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa87g262kcal20.1g0g20.1g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g193kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g3190kcal176g334g125.8g20g
Valittu annoskoko795g1595kcal88g167g62.9g10g
Annoskoko puolitettuna397g798kcal44g83.5g31.5g5g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686