Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 550g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore 100g45kcal2g8g0.2g1.5g
Tomaattimurska 2498g735kcal14g132.4g5g47.5g
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1199g3820kcal292.4g548.1g22.8g106.7g
Viinietikka 75g16kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15880g9607kcal633.8g1437.2g58.4g330.8g
Valittu annoskoko7940g4803kcal316.9g718.6g29.2g165.4g
Annoskoko puolitettuna3970g2402kcal158.5g359.3g14.6g82.7g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954