Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2404g538kcal12g74.5g4.8g60.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro280g86kcal5.9g11.8g1.4g9g
Punasipuli, kuorittu, 100g801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4006g813kcal24g152.2g12g56.1g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Sokeri 56g228kcal0g56g0g0g
Oliiviöljy 80g709kcal0g0g80.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g5648kcal129.4g719.4g205.4g329.6g
Valittu annoskoko7944g2824kcal64.7g359.7g102.7g164.8g
Annoskoko puolitettuna3972g1412kcal32.4g179.9g51.4g82.4g
Arvot/100g100g36kcal0.8g4.5g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604