Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1199g372kcal14.9g87.4g2.4g37.2g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Vesi5996g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)120g312kcal15.6g14.4g21.6g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g2076kcal77.6g261.6g91.4g86.6g
Valittu annoskoko7944g1038kcal38.8g130.8g45.7g43.3g
Annoskoko puolitettuna3972g519kcal19.4g65.4g22.9g21.7g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816