Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 960g616kcal30.7g46.3g33.6g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g4800g5280kcal1200g0g48g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g54kcal2.6g10.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g19851kcal2990.6g722.8g532.6g42.6g
Valittu annoskoko7952g9926kcal1495.3g361.4g266.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna3976g4963kcal747.7g180.7g133.2g10.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089