Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g7025g8149kcal498.8g1404.9g56.2g0g
Oliiviöljy 703g6212kcal0g0g702.5g0g
Valkosipuli 225g243kcal17.8g36.6g1.3g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g29208kcal1033.2g2883g1520g9.4g
Valittu annoskoko7952g14604kcal516.6g1441.5g760g4.7g
Annoskoko puolitettuna3976g7302kcal258.3g720.8g380g2.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573