Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Punakaali 3731g969kcal58.2g130.6g7.5g70.9g
Sipuli (käsittelemätön)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen2565g898kcal5.1g210.3g2.6g38.5g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma466g1493kcal0.5g345.1g0g0g
Punaviini 560g395kcal1.7g1.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g70g25kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g8816kcal144.6g1421.8g134g234.6g
Valittu annoskoko7952g4408kcal72.3g710.9g67g117.3g
Annoskoko puolitettuna3976g2204kcal36.2g355.5g33.5g58.7g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289