Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g559g3356kcal117.5g36.9g302g0g
Soijajauhot, Soyolk420g1678kcal163.6g67.1g83.9g50.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2051g2933kcal256.4g6.2g211.2g0g
Leivinjauhe 186g328kcal9.7g70.5g0g0.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 168g1132kcal45.1g11.6g97.3g20.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1492g1924kcal62.6g76.1g149.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)112g11kcal1.7g0g0.7g95.1g
Vehnälese 168g383kcal22.3g25.8g7.6g62.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2797g8390kcal643.2g0g643.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g40268kcal2644.2g588.4g2990.2g459.6g
Valittu annoskoko7952g20134kcal1322.1g294.2g1495.1g229.8g
Annoskoko puolitettuna3976g10067kcal661.1g147.1g747.6g114.9g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035