Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1090g319kcal10.2g49.1g4.4g20.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1558g545kcal15.6g101.2g7.8g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g1153g461kcal12.7g83g5.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)576g202kcal5.8g39.8g2.9g8.1g
Vesi3505g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g31g81kcal3.1g3.1g6.2g0.5g
Rypsiöljy 39g344kcal0g0g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g3905kcal94.8g552.4g132g58.6g
Valittu annoskoko7952g1953kcal47.4g276.2g66g29.3g
Annoskoko puolitettuna3976g976kcal23.7g138.1g33g14.7g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921