Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3519g1191kcal107.7g172.4g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 915g3139kcal93.2g640.4g11g32g
Kananmuna kuoreton 774g1104kcal96.8g2.3g79.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 897g3642kcal0g896.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g106g422kcal0g104.5g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1724g1207kcal206.9g69g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g21410kcal1009.2g3769.8g204.8g64g
Valittu annoskoko7952g10705kcal504.6g1884.9g102.4g32g
Annoskoko puolitettuna3976g5353kcal252.3g942.5g51.2g16g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886