Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5601g3543kcal168g268.9g196g0g
Kananmuna kuoreton 411g586kcal51.3g1.2g42.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1867g598kcal61.6g84g0g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.8g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g9818kcal561.8g797.8g476.2g0g
Valittu annoskoko7952g4909kcal280.9g398.9g238.1g0g
Annoskoko puolitettuna3976g2454kcal140.5g199.5g119.1g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282716