Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4199g1166kcal50g170.5g8.4g88.2g
Sokeri 357g1449kcal0g356.6g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g560g174kcal0g56g0g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g5626kcal103.6g1173.6g17g177.4g
Valittu annoskoko7952g2813kcal51.8g586.8g8.5g88.7g
Annoskoko puolitettuna3976g1406kcal25.9g293.4g4.3g44.4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227