Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1439g3274kcal273.4g0g244.6g0g
Porkkanaraaste 200g1319g356kcal7.9g69.9g2.6g33g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g80g536kcal0.4g0.4g59.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu879g1108kcal96.7g2.6g79.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)999g849kcal10g35g69.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g560g2182kcal162.3g11.2g162.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2229kcal66.2g454.7g7.8g22.7g
Tomaattimurska 1599g470kcal9g84.7g3.2g30.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15912g22293kcal1267.2g1365.8g1259.4g187.2g
Valittu annoskoko7956g11147kcal633.6g682.9g629.7g93.6g
Annoskoko puolitettuna3978g5573kcal316.8g341.5g314.9g46.8g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260