Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 501g196kcal5.1g35.2g1g12.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g75g143kcal1.9g2.6g13.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras15g40kcal1.3g7.7g0.2g2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g125g91kcal10g10g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g1389kcal67g111g67.2g29.6g
Valittu annoskoko796g695kcal33.5g55.5g33.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna398g347kcal16.8g27.8g16.8g7.4g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154