Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g450g764kcal85.4g0g44.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Pekoni, paistettu 112g579kcal18.5g0g57g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso3.4g9kcal0.3g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g3053kcal274.6g10.8g209.8g1.8g
Valittu annoskoko797g1526kcal137.3g5.4g104.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna398g763kcal68.7g2.7g52.5g0.5g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313