Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.4g52.4g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g1479kcal104.4g132g53g18.2g
Valittu annoskoko797g740kcal52.2g66g26.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna398g370kcal26.1g33g13.3g4.6g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957