Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g800g2744kcal72g608g4.8g11.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g640g224kcal10.2g44.2g0.6g9g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 1800g600kcal11.3g102.1g3.6g46.8g
Kikherne säilötty 100g960g1037kcal54.7g160.3g18g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g160g480kcal7.2g96g7.2g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g16134kcal948g2154.8g394.8g158.4g
Valittu annoskoko7960g8067kcal474g1077.4g197.4g79.2g
Annoskoko puolitettuna3980g4034kcal237g538.7g98.7g39.6g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553