Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 5006g1961kcal51.1g352.4g10g127.7g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g751g1427kcal18.8g26.3g135.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g801g2243kcal152.2g0.2g176.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras150g401kcal12.8g76.9g1.5g20.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1252g914kcal100.1g100.1g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g13890kcal670g1111.8g670.8g295.6g
Valittu annoskoko7960g6945kcal335g555.9g335.4g147.8g
Annoskoko puolitettuna3980g3473kcal167.5g278g167.7g73.9g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154