Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 860g223kcal13.4g30.1g1.7g16.3g
Purjosipuli 244g56kcal4.4g5.9g0.5g5.1g
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g380g106kcal2.3g22.6g0.8g9.5g
Paprika punainen 144g42kcal1.4g6.5g0.6g2.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g40g22kcal2g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g30g57kcal0g13.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g40g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15924g2755kcal120.2g482.6g14.6g176.4g
Valittu annoskoko7962g1377kcal60.1g241.3g7.3g88.2g
Annoskoko puolitettuna3981g689kcal30.1g120.7g3.7g44.1g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823