Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1440g3276kcal273.6g0g244.8g0g
Porkkanaraaste 200g1320g356kcal7.9g70g2.6g33g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g80g536kcal0.4g0.4g59.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g560g2184kcal162.4g11.2g162.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15924g22310kcal1268g1366.8g1260.4g187.4g
Valittu annoskoko7962g11155kcal634g683.4g630.2g93.7g
Annoskoko puolitettuna3981g5578kcal317g341.7g315.1g46.9g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260